Friday, December 21, 2012

Free Kata Nyer...

Assalamualaikum..

Heheheheh.. dah kata hari ni free kan.. So.. marilah menghapdet sekali lagi.. Memeriahkan blog yang agak bersawang sebelum ini.. =) Walaupun xde cerita tapi nak juga menghapdet blog kan.. Saje menggatal gamaknya.. Nak menghiburkan hati yang lara.. aaaaaaa..... lara ker? Ngeeeeeee =) Sila abaikan.. :p  takde perkara yang nak dikongsikan pun.. Cuma terpanggil nak kongsikan pasal Big Bad Wolf ni.. 23/12 ni merupakan hari terakhir pesta buku ini yang dah bermula seawal 7/12 hari tu lagi.. 

Aaaaaaa... Sempat la membuat marathon ke sana sebanyak 3 kali.. Ya Ampunnnn banyak nyer la buku yang menarik yang boleh dibeli.. Ok.. Sangat2 banyak yer! Dan untuk kali ke-3 nyer durang akan membuat jualan tanpa henti.. Apaaaa??? Tanpa henti.. Yerrrrr!!! tanpa henti selama 60 jam bermula hari ini!!! Aaaaaaaa... Macam nak gi lagi jer! Hari tu pergi kul 1pagi pun ramai orang.. Sangat2 hocay.. Jam!! Ni hari2 terakhir ni.. Mesti Jam lagi.. Ok la.. nak kongsi poster untuk diskaun besar besaran selama 60 jam bermula hari ini.. Korang yang pergi mesti tak rugi!!!

JOM PERGI!!!!




0 Orang Mengetuk KeyBoard:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...