Wednesday, December 19, 2012

Hadiah Penuh Misteri..

Assalamualaikum..


Sebenarnya dari  minggu lepas nak hapdet pasal ni.. Tapi macam malas nak menulis. Tak rajin nak menaip.. Tak tahu ke mana perginya nafsu untuk mengarang ayat dan melakarkannya di blog kesayangan ni.. Err.. Sayang ker? Owh.. memang sayang.. sebab kadang2 blog ni la tempat achix merempan.. Hehehe.. Ok.. Errr.. tajuk post pun dah penuh misteri.. Ala2 misteri nusantara.. Jangan dibiarkan hidup anda diselubungi misteri.... Kekdahnya.. Hehehe

Baiklah.. Gini citernyer.. Minggu lepas dalam hari selasa.. Cah terima parcel daripada seorang hamba ALLAH yang Cah tak tahu sape la orangnya.. Sebabnya dihantar menggunakan pos laju.. Dan no telefon pengirim yang ditulis oleh si PENGIRIM adalah no telefon Cah sendiri.. Alamat pula.. dari Selangor.. Errrr.. Motip? Hmmmm... OK.. Hati sudah berdebar2.. Parcel yang cah dapat cah goncang2.. Ok.. Serius nak tau.. Parcel dibuka dan didalamnya ada plastik Fossil.. Aaaaaa... Ada kotak merah didalamnya yang tertulis Happy Valentine's (Fossil Printed)... HahahahahahHADOI.. Gelak.. Ape valentine jauh lagi dek non hoiii!! Ok.. mula curious.. dah macam kucing.. "Curiousity Killed The Cat" Haaaaaa!! Ghetu gamaknya.. Rasa nak tercabut jantung bila buka kotak ada jam didalamnya.. Owhhh.. Motip apekah??

Dan.. Jam tu adalah jam yang lebih kurang sama yang Cah post kat wall FB 3-4 bulan yang lepas.. Pitaammmmm!! Rasa nak pengsan 44 kali.. Masalahnya cuma nama pendek yang ditulis.. RAMLI.. setahu Cah la.. Ramli yang cah tau Ramly Burger je.. ngan Ramli pemain bola sepak dalam iklan TMnet tu.. Ermmmm... Ermmmm... Sape la Hamba ALLAH ni.. Awat la pemurah sangat deknon.. Haiyyaaakkk!! Dah pening mak enon kepala cah ni memikirkan siapa yang bagi.. Puas telefon orang2 terdekat yang tau personal number cah.. Semuanya kata tak bagi.. Adoii!! Kepada Hamba ALLAH yang sangat2 budiman tu.. Terima Kasih atas pemberian anda.. Dan untuk tujuan apakah anda memberi jam itu.. Saya masih tertanya2?? 

Happy Valentine's katanya.. Huk huk huk..
Jam tangan Fossil.


Telah dicuba.. Errrmmm...

Terima kasih..
Masih mencari siapa PEMBERI MISTERI ITU... Errrmmmm

6 Orang Mengetuk KeyBoard:

MamaBetty said... Best Blogger Tips

kalau xmo..u bg kat ai jer...kahahahha

Esah said... Best Blogger Tips

@MamaBetty Huk huk huk huk.... Nanti gi gather i pakai ok? hahahahah!!

http://wonderfurrworld.blogspot.com/ said... Best Blogger Tips

sblm guna, baca2 dulu ayat yg patut cah... kang teringat2..hahahaha

Rumah Kuning said... Best Blogger Tips

REZEKI JGN DITOLAK. KAN..KAN?

Esah said... Best Blogger Tips

@http://wonderfurrworld.blogspot.com/ aaaaa... tu la lia.. scary... (>.<) huhuhuhuh

Esah said... Best Blogger Tips

@Rumah Kuning huk huk huk.. betul.. tapiiiiii.. ermmmmmm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...