Wednesday, December 26, 2012

Moo Moo Oooo Moo Moo

Assalamualaikum...

Alahai anak yang sekor ni.. Tak macam anak kucing dah.. Bak kata mak.. Dia sekor ni dah macam anak orang.. Ke hulu ke hilir dibawa.. gi outsation bawa.. (masa kecik2 la.. siap bawak tido dlm hotel.. Mati laaa) balik umah senawang.. bawak.. gi berambu ramba dengan GENG GARU-GARU pun bawa.. Gi melepak Ayam Penyet.. Mahbub pun bawa gak.. Huhuhuh.. Selera pun selera ala2 selera manusia.. Durian.. Jagung.. Roti Nan Chesee.. Roti canai.. Ayammmmm.. Ayammm... Huwaaa!!! Kemain lagi ko nak yer! Tapi.. Ade lagi satu hal  yang membuatkan lagi la nak cakap dia ni anak orang.. ngeeeee...  Sebelum tu.. Mari menelek muka budak ni dulu.. Budak ni jumpa masa hujung bulan puasa lepas.. Pejam celik dah 4 bulan umur budak ni.. Tapi... Tapiiiii kannn.. Badan dah tak serupa 4 bulan.. Badan da gabak! Gigi susu pun blom luruh lagi.. Sadissss!! Tajam hocay gigi budak ni.. Da la suka mengongkang.. Ok.. Mari menjamu mata..

Comel kan budak ni? Tapi jangan terpedaya ngan KECOMELAN budak ni yer.. Bak kata Achix Kurungnyer.. PENTIPU budak ni.. Hahahahah!!

Hobinyer memang suka duk di dalam beg.. Zzzzzzz...

See?? Walau dah bertukar kedai..Tetap gak la menepek dalm beg tu..

Ni namanya.. Dah keboringan menunggu mummy abes pot pet dengan kengkawan..

Macam2 aksi lagi..

Kroohhh!!! Kroohh!! Kroohh!!! Bila Mummy nak balik ni!!!

Tu dia.. Aksi.. Kemain lagi ko yer nak!!!
Comel kan?? Somellll Sangat!!! Tapi.. Perangai pun sangat comell!!!.. Aaaaaaa... Memang salah cah la lupa nak lock phone cah malam tadi.. Dan moo moo memang tido dengan cah.. Cah memang tau dia memang suka main tipon.. Tapi selalunya.. dia akan main tipon torchlight samsung cah tu.. Tapiiiii... Tapiiii.. Huwaaaa!! Malam tadi budak ni pe hentam main iphone cah.. aaaaa... sudah!!! Dia main dalam kul 3-4  pagi.. Cah sedar pun dalam kul 5... Itu pun sebab Abg long call tanya kenapa call kul 4 td.. Cah cakap la.. cah xde wat call.. Bila tengok balik kat recent calls.. PITAMMMM!!!!! Banyak no yang dia wat panggilan!!! Memang melambung la bil bulan ni gamaknya!!! Hoiii!!! Budak!! Ko dah kenapa main tepon pagi2 buta!! Tapi dia wat muka selamber tido tanpa rasa bersalah.. 

See? Dengan selamber kodok dan selambak nyer tido bila orang membebel kat dia..
Kepada yang terkena panggilan hangit pepagi buta tadi... Maaf la yer.. Huhuhuhuh.. Lepas ni kena beringat.. sebelum tido.. Pastikan telefon di lock!! Melambung la bil mummy bulan ni anak oii!! Errr... Catu makan Moo Moo boleh? Hehehehehe..

1 Orang Mengetuk KeyBoard:

meowwmania said... Best Blogger Tips

hehe...buah hati kesayangan nih

comel betol!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...