Thursday, January 3, 2013

Anjing Pun Pandai Drive Tau.. Ko hado?

Assalamualaikum..

Weeeee!! Pagi2 lagi dah ternampak You Tube dari FB kawan pasal anjing yang pandai drive.. Owwwhh!! Sangat teruja hocay!! Sangat comel dan bila tengok anjing2 ni drive kete rasa macam terpegun ala2 patung cendana melihat kecerdikan anjing2 ni.. Semua anjing ini adalah anjing2 terbiar yang telah diselamatkan dan diletakkan di Shelter SPCA Aukland, New Zealand.. Anjing2 ini diajar terlebih dahulu menggunakan prototaip steering, gear dan break.. Aaaaaaa.... Tetiba rasa cam nak adopt anjing la plak! Tapi duk apartment.. Tak boleh.. Wuwuwuwuw.. Errmmm.. Tunggu suatu hari nanti.. Ehem!! Ehem!!

Nak tengok macam mana anjing ni drive??? Jom!!

 Yang ni namanya PORTER


Yang ni namanya MONTY

Aaaaaaaaaaaaaa!!! Sangat Comel hocay!! Ok la.. Nanti nak pinjam Kerby ngan Pumpkin Rina la.. Weeeee... =)

0 Orang Mengetuk KeyBoard:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...