Tuesday, January 15, 2013

Seteresssss!!!

Assalamualaikum..

Ye.. ye.. ye.. Sekarang memang rasa sangat2 seteresss... Aaaaa.. Seteress?? Ok la.. Stress.. Ngerti? Sangat seteresss hocay! Hoii! Hoii!! Hoii! Ape stress.. stress ni... Aaaaaa.. Macam2 kene fikir sekarang ni.. Sampai satu tahap tak tau nak fikir mana satu dulu.. Kerja.. Study.. Family.. Anak2.. Suami.. Opppsss!! Hahahahahah!! I takde suami.. Masih single hocay... Tapi I ade anak2 berbulu yang berkaki 4 tu. Yang sangatttttt shomel bila buat muka tak bersalahnya tu.. Rasa cam nak picit2.. gigit2 je muka macam tu... 

Stress.. stress gak.. tapi gagahkan juga diri nak menghapdet haaa... Walaupun stress tetap gak ceria kan?..  Buat2 muka macam happy giler.. I happy ni.. Happy.. Happy sangat2.. Tengok la muka happy i ni.. Peaceeeee!!!! =) Erkkss!! Ko dah kenapa cah?? Mabok tengok citer Setia Hujung Nyawa? Sebenarnya saje merapu ni.. Nak bagi otak yang tengah beku ni mencair skit.. Bebal sangatttt haaaa... Isk..isk..isk.. Tak patut.. Tak patut.. Tak patut.. Rasa macam nak interprem hari ni buleh? Asyik anak2 je yang memenuhi ruang terlungkup blog ni.. sekali-sekali mummy durang kena gak meng inteprem kan? Ok la.. I nak wat muka manis haaa... Manis la sangat haaaa.. Sila muntah ijo.. bluweeekkkkkk!!! Ok la.. 

Taaaadaaaaaaaa
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Eh.. Silap lak.. Tu bukan cah.. Ekekekekeke.. Tu budak berbulu berkaki 4.. Tapi sweet sangat kan? =).. Ok la.. Nak interprem.. Say Peaceeeee.. =)

Muka comot haaaaaa... Mood otak blur.. Maaf la yer.. Saya memang tak comel!
Daaaaaaaa!!!!! :p

8 Orang Mengetuk KeyBoard:

Mrs.Yana @ K.M & B.U.M.P said... Best Blogger Tips

comel + manis jugak :)

Encik Ayie Yang Garang said... Best Blogger Tips

ya allah cahhhhhh!! chanteknya you hari nihhhh~!

Esah said... Best Blogger Tips

@Mrs.Yana @ K.M Aaaaaa... muka comot.. heheheh

Esah said... Best Blogger Tips

@Encik Ayie Yang Garang hoi! hoi! Hoi! sadap u... heheheheh

Rumah Kuning said... Best Blogger Tips

takyah seteres-seteres cah. nanti cepat kedut. hehehe

Sahruddin Esa said... Best Blogger Tips

Kena tukar spek tu... tak cukup tebal. Akekeke... :P

Esah said... Best Blogger Tips

@Rumah Kuning Aaaaaa... xpe.. nucell ade.. hik! =)

Esah said... Best Blogger Tips

@Sahruddin Esa Choii laaa!! Da tebal da tu... xde makne nak tukau! la la la la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...