Monday, January 21, 2013

SPM?? Aaaaaa.. PSM laa..

Assalamualaikum..

Salam hari Isnin.. Aaaaa sekejap je rasa.. Sedar tak sedar dah 21 Januari la.. Kejap je kan?? Dan sekejap je rasa 4 tahun dah study ni.. Aaaa... Dah 4 tahun dah?? Kejap je.. Yer! Dan dah mula PSM pun.. Aaaaaaa... Mati laaa... tengah memikirkan tajuk untuk PSM ni.. Lecturer dah minta.... Uwaaaa... Sekarang dah abes praktikal.. Report dah antar.. Exam dah amek.. tinggal tunggu result je.. Bulan 2 masuk kelas semula.. Huhuhuhu.. Adoii! Macam malas nak masuk kelas je.. Aci tak? Aaaaaaa.. Kalo la boleh.. Lama dah buat.. Ni kehadiran kena 80% baru leh amek exam.. Wow!! Kena gigih masuk kelas gamaknya.. Tiada lagi sesi berpoyos dan beramas mesra bersama geng gegaru la gamaknya.. Maka jadilah hamba insan TERpinggir dan Dipinggir.. *matiikkk laaaa.. Ade yang kena rejam ngan batu jap lagii... *larrriiikkkkkk!!! Eh! tapi untuk sesi BERpenyekan atau seangkatan dengan nyer still boleh kot.. Cuma weekend je yang xleh..

Errrrmmm.. Ade 2 pilihan tajuk untuk PSM ni.. tapi tu la.. nak memilihnya kena tengok data yang sedia ada.. Huhuhuh.. 2-2 tajuk pun menarik dan TERtarik je nak buat.. Tengah memikir mana yang harus dipertimbangkan dan dilantunkan untuk pemerahan otak lepas ni.. Aaaaaa.. Bangsoya.. takyah nak ngada2 melibatkan pemerahan susu dalam ini kes yer? Laaaaarrriiikkk!!!! Ekekekek.. Hmmmmm.. Rasa macam banyak perkara yang perlu dibuat untuk tahun ni.. Aaaaaaa.... Camner ni... Xpe2.. takyah fikir dulu.. Nenanti leh fikir yer.. Ok la.. saje nak menghapdet gamaknya.. Ohhhh!! sebelum terlupa.. Pagi tadi TERtengok youtube ade sorang mamat ni troll kat satu pertandingan bina badan kat KL Disember hari tu.. HahahahahaHADOII!! Memang lawak la mamat ni.. Giler confident duk kat atas tu bersama para ahli bina badan.. Orang yang ambil gambar lak.. gelak macam cik ponti.. Meh kita tengok.. la la la la la...


1 Orang Mengetuk KeyBoard:

Encik Ayie Yang Garang said... Best Blogger Tips

macam siyal mamat troll tuh. dah la kering kerempeng. nasib baik tak kena pelempang dengan contestant.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...