Thursday, February 14, 2013

Snogurt..

Assalamualaikum..

Untuk post kali ni achix nak salahkan Bangsoya kerana telah menghaplod gambar geng gegaru telah menikmati snogurt... Terus achix TERkempunan ala2 mak enon nak makan Snogurt tau! Gambar dalam blog Bangsoya telah menghantui pemikiran achix dari masa keje sehingga la balik keje yer dek non haaaa!! Sadis hocay bila berada dalam keadaan begitu.. Terus rasa macam nak nyanyi lagu Batu belah batu bertangkup.. telanlah lah aku.. makan lah aku.. aku kempunan nak makan snogurt.. Haaaaaa... sampai macam tu gamaknya! Ini semua salah Bangsoya.. I hated U!! Muahahahah!!..

Konon2 nak pasrah dan redha bersabar la gamaknya.. sebab kemalasan nak keluar dari rumah selepas balik keje sangatlah berleluasa..Lagipun tengah batuk dan selsema..  Tapi... Tapi kannnn!!! Tekak ni rasa sangatlah teringin nak makan snogurt tu... Walaupun macam tak sedar diri yang diri ni tengah batuk dan selsema.. What??? Aaaaaa.. ni la kekdahnya orang sakit mengidam makan kan.. Tak hengat demand tekak ni haaaa... dalam blog Bangsoya cuma mention kat bangi je.. cuma tak tau area mana.. yang achix tau tutti frutti ngan yogurt je yang ade kat seksyen 9 tu ha.. Snogurt tak pernah lak perasan.. Ekekeke...

Maka dengan lajunya terus mendail no Datin Diyana.. Call2 tak angkat.. Terus rasa nak nyanyi lagi lagu batu belah batu bertangkup.. Dan tetiba lak Datin Diyana menjawab panggilan hangit achix ni haaa.. Hoyeeahhhh!! Tapi orang yang telah memberi direction bukanlah Datin.. Tapi Dato' Bert.. Terima kasih la Dato' Bert kerana telah memberi direction yang tepat dan jitu.. Ekekeke.. Setelah mendapat direction.. Teruslah achix beronok2 fefeeling happy pergi mendapatkan snogurt tu haaaa... Dan yes!! Achix TERsangat la suka dengan Snogurt tu.. Tak sesia ko bagi kempen free yer bangsoya.. Achix suka tau!! Dan disebabkan suka.. Sampai achix lupa nak ambil gambar.. Terus ngap.. Dah separuh baru teringat nak ambil gambar.. Ekekeke.. Achix cuma sempat meng google je.. ni gambar ehsan dari pakcik google yer.. 


Ok la.. Nak bagi tau tu jer.. Daaaaaaa!! :p

0 Orang Mengetuk KeyBoard:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...