Friday, April 5, 2013

Proposal???

Assalamualaikum..

Proposal?? Aaaa.... Seteresssss mengenangkan research proposal yang tak siap-siap lagi ni.... Korang ingat proposal apa?? Ni mesti korang ingat lain kan... Ecececece.. Sila lurus!! Seteresss ngan assignment nyer.. ngan research proposalnya.. ngan test nyer.. Huwaaaaa!! Nanessss achix tau!! Huh!! Ngan macam-macam jadi dalam sebulan dua ni.. Rasa macam down sangat-sangat... Rasa macam nak berenti study pun ada... Tapi tu laaaa.... Dah tak lama je lagi nak abes.. Bak kata Tn. Hj. Shaharuddin.. Awal-awal study memang la berkobar-kobar.. Bila dah ujung-unjung ni.. Lain cabaran dia.. Kena kuat! Haaaaa.. ghetu gamaknya... Mengenangkan SMP yang kena disiapkan untuk melayakkan wat SMP II.. maka kena la gigih yer hadek-hadek... Wuwuwuwuw... Nanesssss!!! Walau macam mana pun dugaan nyer.. Kena habiskan apa yang telah dimulakan.. SENYUMM =)


0 Orang Mengetuk KeyBoard:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...