Friday, July 12, 2013

Salam Ramadhan.. =)

Assalamualaikum...

Rasanya dan masuk hampir  3 bulan blog kesayangan tak berhapdet.. Hehehehe.. Kemalasan yang maha hazabbb melanda kekdahnya disebabkan rutin kerja yang berubah secara mendadak di campur pula dengan perkara2 lain.. =)

Aaaaaaa... rindunya dengan blog kesayangan ni.. Dah lama sangat bersawangnya.. Langsung tak dijenguk untuk di bersihkan.. Cuma baru pagi ini berkesempatan.. Alhamdulillah.. Masih di beri kelapangan untuk mencoret diari hati di sini.. 

Rasanya masih belum terlambat untuk Cah mengucapkan Selamat Menjalani Ibadah Puasa bagi semua yang beragama Islam yang membaca blog cah ni.. Aaaaa... Ada ke yang baca???Ok.. Sila abaikan.. Blog ni insyaALLAH akan di hapdet semula.. Itu pun kalo ada kesempatan lah yerrr.. Kalo tak sempat... Ampunkan saya penunggu blog.. Ekekekeke.. 

Banyak... Sangattttt banyak yang nak dicoretkan dalam blog ni.. Tapi bila jemari dah mula menekan keyboard.. Hilang pula idea untuk mengarang ayat... Haaaiiisshhh.. Ni yang tak best ni.. Time bz dok wat keje... Timbul macam2 idea nak buat.. Dah depan lappy ni.. Blurrr plak... Hadoiiii!!

Takpe2.. wat masa ni amek mood balik... Sok ke.. Lusa ke.. Tulat ke.. InsyaALLAH datang la balik idea tu yer.. Kalo datang laaa.. Kalo tak datang... Nasib la kann... Ekekeke.. Ok la.. Nanti sambung lagi yer... Selamat Berpuasa.. Jangan puasa yang yok tau!! Daaaaaaa!!



.:: Aku letakkan pergantungan hidupku SEPENUHNYA padaMu YA RABB, kerana manusia datang dan pergi, sedangkan KAU kekal MEMERHATI dan MENYAYANGI.. ::.

2 Orang Mengetuk KeyBoard:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...