Thursday, August 22, 2013

Kuew Teow Katanyer!!!

Assalamualaikum...

Tengah merehatkan kepala jap dari membuat panggilan untuk pengesahan mereka-merka yang akan hadir ke majlis PPA1M tu.. Aaaaaaa!! Petang nnt la sambung.. Sebab rata2 ckp tak dpt feedback lagi dari tuan empunya badan.. Maka oleh itu marilah kita menghapdet blog.. Ohooooiii!!! Suke sangat yer kau cah!!! =)

Semalam al-kisahnya Cah cuti.. Ada urusan yang perlu diselesaikan dan memakan masa hampir 1 hari.. pergi pagi.. wat ape yang patut.. petang gi lagi... so.. kiranya kena la cuti kan.. cuti pun diberi.. maka ambil je la.. Redha... Huk huk huk... Hehehehe... Balik pun da petang.. Rehat2 dan dapat whatsapp dari member kipas susah mati cah.. Hahahahaha!! Sape lagi kalo bukan Mox Abie kan.. yang baru je melangsungkan perkahwinan tu.. Aaaaa... lupa lak.. dia ade pesan barang... Cah pun ade pesan barang kat dia.. Kita orang memang selalu macam tu.. berpesan2.. Maka berjanji setia lah kami berjumpa kat warung kesukaan kami... Ape ntah nama warung tu.. Tak pernah ambil tau name.. :p Tapi yang pastinya kami turun kat situ sebab kuew teow nyer yang mabeles.. Sampai terliur2 rasa sepanjang bulan puasa hari tu tau!! Ni seme Mox Abie nyer pasal la ni.. Sok2 kalo ko xde sape nak teman aku mox ooii!!! Huwaaaaa!!!

Sampai dalam kul 8.45 malam.. Mox abie dah sampai.. Cuma nyer dia ke tempat lain dulu.. Order ape yang patut dan menunggu la si mox ni sampai.. Makanan sampai minah ni pun sampai.. Pandai ko tune masa yer mox.. malas nak nunggu gamaknyer yer.. Maka ber chit chat la kami sepanjang sesi makan2 tu.. Haaa... Makin comel kawan aku sorang ni since da kawen kan.. Banyak info dan input tau!!! Hot Storyyy sangat tau!! Ko hado?? Kawan2!!!! Ai ade hot story nak kongsi ni!!! iQrammssss sangat tau!!! Aaaaaaaa!!! Kenapa la perlu ade manusia yang sebegini tau!! Mana pergi ade je iQramsss ni nyer pesen tau!!! Mencik!!!!  Tak suka! Tak Suka! Tak Suka!! 

Aaaaaa... Abai kan je la manusia macam tu.. Sempit otak kalo fikirkan.. Eh!!! Ko dah kenapa tetiba merempan cah??? Tersampok lagi??? Eh! Eh! Betul2 kan tudung.. tarik nafas dendalam... Hembus perlahan2... Haaaaaaa... Kan elok camtu... =)

Cah ade masa sebulan je lagi leh hang out ngan Mox Abie ni.. Nak ikutkan x sampai sebulan pun.. sebab seminggu sebelum dia berangkat ke Riyadh dia nak honeymoon dulu katanyer.... Nak buat anak yer mox?? *Larrriiikkkkkk!!!!! Maka haruslah menggunakan masa yang ada ni sebaik mungkin... Ye la.. Masa  ni je la pun sempat nak ber foya-foya ngan Mox sorang ni.. Lepas ni takde dah.. Aaaaaaaa!!! Nanes hocay!!! Semalam sempat snap 2 gambar je.. Jadi la kan.. Sebab banyak pengisian lain yang perlu dibuat dari bergambar.. Koh Koh Koh.. 

Ni la Kuew Teow Mabeles nyer... Ngeeeeeee.. Mox sok lusa gi lagi ek?? Bluweekkk!!! :p

Comel kan Mox Abie ni.. Maklum laaa... Seri Pengantin tak hilang lagi... Will Miss u la mox.. Sob sob sob.. :(

Tu je nak kongsi pun.. Dapat hang out.. Chit chat bertukar cerita pun da kira Alhamdulillah.. Counting days je lagi dia akan berangkat ke Riyadh.. Ai Sedih... :'(

2 Orang Mengetuk KeyBoard:

:|: TinTa Kibod :|: said... Best Blogger Tips

samat ari raya cah..
lama x jenguk sini...
mihmihmih...

Esah said... Best Blogger Tips

@:|: TinTa Kibod :|: selamat hari raya.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...