Tuesday, August 20, 2013

Morning Sun Shine!!

Assalamualaikum...

Selamat pagi dan salam sejahtera kepada semua... Tu diaaaa ayat skema pepagi dek non.. Hahahahah!! Pagi ni tersampok ape plak? Yeaahhh!!! Alhamdulillah.. dah ade semangat semula nak menghapdet blog yang sebelum ni hidup segan mati tak mau.. Aaaaaa.... Hidup ke blog ni???Koh koh koh.. Alaaaa... kira hidup la kan?? Sbb kalo tak hidup xde la hapdet nyer blog ni kan?? My blog is an unedited version of my life..  Kalo tak berhapdet tu maknanya Ai tiadalah idea atau Ai menyendiri melarikan diri lalu meng iQrammmmssss kan diri.. atau pun Ai dah kembali ke alam barzakh.. Haaaaa... ghetu kekdahnya....  Errrkkkk!!! iQrammmssss jugakk yang ko sebut pagi2 dek non??? Choooiiiii!!! 

Tajuk kemain happy lagi ko kan Cah!! Mana taknyer.. Pepagi lagi adik beradik Ai dah menceriakan hari Ai.. Just nice!! To Kak Ngah.. Happy nyer tengok korang se family ngan chika n mami gi holiday!! Anak2 berbulus yang ada di sana semua nyer just nice je Cah tengok... Just niceeee!! Ngeeeeeee... *lariiiikkkkkk!!! Matik la... Mau Cah kena perambat lepas ni ngan kembar sama tahun aku... Ampuuuunnnn!!! 

Kami adik bradik memang suka bergurau.. Hari ni bahan abg soya conjuling.. Esok bahan pulak latin kesayangan.. Tulat plak silap2 turn Cah... Begitulah kita orang adik bradik... Tapi kami tahu.. InsyaALLAH no heart feeling antara kami adik bradik.. InsyaALLAH.. Kalo ade heart feeling.. Cah minta ampun yerrr.. Sbb Ai takmo la meng iQrammmssskan diri... Sadissss tau kehidupan begitu... Kesunyian.. Keseorangan.. Tiada kehidupan..  Hoiii!!! Jangan ko zikir nama itu!!! Ya Allah.. Ya Allah.. Ya Allah... ko dah kenapa Cah?? Aaaaa.... sila abaikan...  :p

Malam tadi Ai mood happy bersinar2 mata sebab dapat mem penyotkan diri bersama latin n lobert... Ai teruja!! Kerana telah mendapat bekalan kangkong kangkangan sedaptif yang banyak!! Hahahahah!! apekah?? Koh koh koh.. Terima kasih kepada student latin yang tidak menghadirkan diri lalu membolehkan latin dan cah menghappykan diri mendapatkan bekalan yang di ingini... Ai ajak abg ai sorang tu.. Tapi dah on the way ke MV kekdahnya... Mahu menonton movie Conjuring a.k.a Conjuling... Hasilnyaaa.. Maka ketakutanlah abang Ai untuk berak di pagi2 buta kerana laici nye telah menyorokkan diri hasil kerenjatan beberapa kali akibat menonton conjuling itteewww!! *larriiiikkkk!!! 

Tengok lah keterujaan yang dipamerkan hasil mendapat bekalan yang di ingini.. :p

My latin sedang menunggu bekalannya sampai.. Ai yang keterujaan tidak dapat mengawal nafsu nafsi untuk ngap lebih awal.. Ekekekeke.. :p

Dan hasilnya.. Ai sangat teruja dan happy untuk menghapdet blog.. Hahahahahah!! Daaaaa!! =)



2 Orang Mengetuk KeyBoard:

Encik Ayie Yang Garang said... Best Blogger Tips

gembira sangat mendapat kangkongkonjuring tuh!

Esah said... Best Blogger Tips

@Encik Ayie Yang Garang Konjuling!!! konjuling!! konjuling!!! Just niceeee!!! Hahahahah! :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...