Monday, August 19, 2013

Selamat Pengantin Baru Mox!!

Assalamualaikum...

Eh!Eh! Rajin pulak ko menghapdet blog pagi2 isnin ni cah yer?? Ko dah tersampok ape?? Sebelum ni kemain payah nak tengok menghapdet blog... Aaaaaa!! ini bukan cobaan tau! Ini betul2!! Betul2 menghapdet blog!! Ai bukan ape.. Things to do list memang dah buat.. Tapi nak mencari mood sebelum memulakan keje.. sebabnya petang ni mesorat.. So kena ambik feel nak ke mesorat petang ini.. PPA1M.. PPA1M.. PPA1M.. Koh! Koh! koh! Ai Fening.. 

Ok.. Dikesempatan ni cah nak mengucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU buat kawan kipas susah mati cah yang baru je melangsungkan perkahwinannya pada Jumaat  lepas.. Jam 8.30 malam bertempat di Tropicana Golf & Country Resort.. Tu diaaaa!!! Meriah mak enon!! Buat kat Tropicana!! Ko hado!! *Tetiba ade suara sengau *Elehhhh!! Ai pun ade kawan kawen kat Tropicana tau!! Lama dah!! Kawan u tiru kawan Aii.. Ko dah kenapa??? Kawan ko sorang je ke leh kawen kat situ.. Fengsannn!!! Owh.. iQraammmmsssss!! Ko memang betul2 menghantui aku tau! Pulanglah ke tempat asalmu!! *Buat yang memahami je.. Yang tak paham.. sila abaikan.. Koh koh koh!!

Kawen dah ko mox!! Tiada lagi kawan kipas susah mati aku nak makan kat klang.. Takde lagi kawan nak teman makan kat bekerly ngan kuew teow mabeles.. Takde lagi kawan nak ke klang ngan shah alam meronggeng tengah2 malam sampai ke pagi.. Tak lama lagi ko dah ke Riyadh mox!! Menetap lah ko disana.. Sob! Sob!Sob! Nanesss!! 

Ok lah.. meh layan gegambar yang ade yer.. 

Selamat Pengantin Baru Mox!! Akhirnya baru aku tengok ko pakai contact lense.. Kalo tak semedang ko menanges bila aku suh pakai kan!!












Tahniah to both of u.. Azrul.. Tolong jaga Mox aku ni bebaik!!Jangan buat dia nanes..




Nuwul n Tin.. Tunggu giliran korang lak yer.. :p


Meja retis ni.. Mak Tam si Mox yang cakap yer.. Bukan Ai nak ngaku retis.. Tapi... Tolong jangan muntah Hahahahah!!

Mox.. Terima Kasih!! Comel Goodies kan! :p

Ku doakan agar kebahagian milik ko dan azrul.. Aamiin..

Biasa la kan.. Kalo tak fotolergik.. Tu bukan Cah namanyer.. Ekekeke.. Comeii Tin :)


Di mana ade camera.. Di situ ade cah.. Bluweekk!! =p



Selamat Pengantin Baru Abie dan Azrul.. Moga rumahtangga yang dibina akan dijalani dengan penuh keharmonian.. Berkekalan hingga hujung nyawa juga hingga ke firdausi.. Aamiin.. =)

Layan gambar je la yer.. Tak yah nak cerita pasal majlis.. Sebab memang sangat meriah!! Daaaaa!!!

0 Orang Mengetuk KeyBoard:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...