Monday, September 2, 2013

Kerja! Kerja! Kerja

Assalamualaikum...

Selamat hari isnin... Ngeeeeee... hari senin memang dikaitkan dengan "Monday Bluess"... Tapi hari ni mak tak sempat nak monday blues bagai dek non.. Pagi2 call da masuk.. sebab talian mak jadi hotline untuk PPA1M.. Naneeessss!!! Naseb baik sempat sarapan.. baru log in telefon.. log in je terus ade call masuk... Hazaaabbbbb!! Eh! tapi sempat gak ko menghapdet blog kan cah?? Kerlas ko cah!! Hahahaha.. ni pun brape kali terbehenti ni.. Tinggal kejap.. sambung balik kekdahnya... Sebab call masuk selang beberapa minit.. agak2 takde call leh la menghapdet blog yer adik2.. 

Ni pun gigih menghapdet sebab nak me "maintain" kan mood menghapdet blog.. kalo tak di maintain kan.. alamat ke laut la sok2 blog ni gamaknya.. Acaner?? Nanti korang gak yang rindu bagai nak rak separuh mati kan... Rindu dendam katanya.. Hapdate darimu sentiasa ku tungguuuu... Ade ker??? Aaaaaa... Sila muntah ijo.. Koh koh koh!!

Weekend yang lepas rasanya weekend yang paling bahagia untuk bulan ogos.. Sebabnya.. Hari jumaat dah cutii.. Balik kampung BB seawal jam 3 petang.. Bersama2 adek Bella yang comel.. Tapi kan.. pelik gak sebab seawal jam 3 petang jumaat tu kereta dah banyak menghala ke utara.. Ramai yang nak balik kampung kot.. ye la.. Sabtu cuti merdeka kan... Perjalanan balik kampung BB pun agak slow.. ye la.. cah drive pun selow melow ghetu.. Santai2 je ngan adek manis Bella.. Petang tu ke rumah achix nana dulu baru ke umah mami..duk lepak umah mami sampai malam.. Terima kasih mami sudi melayan kerenah anak2 homeless ni.. Hahahahah!! ok la.. Layan gambar je la yer.. 

Pilih la mana satu kampung Cah yer.. :p
Comel kan kita org nyer penjaga meja makan??  =)

Budak ni namanya Mikro.. Buta 2-2 mata.. Tapi sangat aktif!!

Tu dia lauk... Keh main yer! Meriah!! Koh Koh Koh

Adek Bella bawa Tart ni.. Sedap!!! 
Anak2 yang bergelimpangan keletihan.. Errrr.. Ni 1/4 jer yer :p 
Balik kampung sehari sebelum merdeka kan.. Sambut merdeka ngan kek laaa... :p

Itu je yang nak kongsi.. Nak sambung menjawab call balik.. Daaaaa!!!  =)

0 Orang Mengetuk KeyBoard:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...