Monday, October 7, 2013

Kenanga Wholesale City.. Girls Day Out!!

Assalamualaikum...

Haiiissshhh!!! Lama tak bersiaran gamaknya.. Konon nak sentiasa hapdet  blog yer Cah?? Nan hado la ko nyer semangat tu.. Ke laut gamaknya!! Hik hik hik.. Ai bukan ape.. Agak lama bercuti dan diberi cuti untuk berehat.. tu yang lama menghilang diri tu.. alaaaa... xde la lama mana kan? Tak smp sebulan lagi kan?? Kira ok la tu kan.. kan.. kan.. kan..  La la la la... Nak sedapkan hati... Bluweeeekkk!!! :p

Eh! Apesal tajuk post pasal KWC.. tapi ko melalut  ke laut pasal tak hapdet blog ni cah!! Alaaaa... Tu baru mukadimah... Ni baru nak story pasal ni la.. Girls Day Out katanya... Aaaaaa... Camne leh timbul idea nak GDO ni?? Okey.. cenggini kekdahnya.,.. Hari Sabtu mak xde kelas.. Kelas hari ahad sajork..So amatlah bosan minggu ni tak tau nak ke mana.. Nak balik kampung BB.. Hakak dan abang tercinta gi Holiday Hollywood Bollywood Langkawi sana... So memikirkan la idea nak ke mana... Al-maklum la.. Ai single mingle memang cenggini... Hahahahah!! Ahaks!! Bluweeekkk!!! Masa makan kat penyot hari tu si Diyana ni dok la zikir nak soping.. nak soping.. sape nak teman dia soping.. Bert takde sabtu tu.. Nak gi servis kete katanya... So diyana kena la duk umah.. Bosan katanya.. Ye laaaa... Dah biasa berjalan setiap weekend kan.. So calling2 la mak latin ni.. tanya dia nak ke KWC tak? Sebab ape nak ke KWC? Sebab latin sorang ni tak pernah gi sana.. Tak tau kat mana KWC ni.. walaupun takde la jauh mana KWC tu.. Ala2.. Sekangkang hamcorot je.. Sexcited!! sangat makcik sorang itu.. Mata blink2!!! Hahahahahah!! *matik la Ai dicarut2 kan lepas ni.. Wakakakaka!!!  Maka kami2 yang girls2 ni dok la bertanya yang lain2 ni.. Tapi tak ramai yang leh menjoin kan diri.. Cuma Cah, Latin Diyana ngan Achix Kurung Mawar @Mawardah@ Mawarong.. *lariiiikkkkk!!!! Kira jadi la jugak GDO nyer kan.. la la la la la..

Sampai kat KWC tepat kul 12.. Masuk je mall tetiba Latin cakap.. Cah!! Aku nak pengsan!!! Hahahah!! Matik la Ai!! Pengsan tengok banyak sangat kedai gamaknya... Ok.. Tujuan ke sini adalah untuk berjalan2 mencari ape yang perlu.. Itu tujuan Cah ngan Diyana tau.. Tapi tujuan Achix Kurung Mawar adalah nak TEMAN kita org je tau.. Cah ulangi.. TEMAN SAJORK... Leh caye ker?? Hahahahahahah!!! Ok.. nanti kita saksikan yer.. La la la la la....

Maka berjalanlah kami bertiga geng2 mak jemah ni dari satu level ke satu level.. Ok lah.. gambar akan menceritakan segalanya... Weeeeee!!!

Separuh dari hasil tangkapan.. Masa ni masing2 da LAPAR!!!
Muka gembira dapat makanan.. Hahahah!!!

Makan kat Shihlin.. TQ Achix kurung Mawar sebab belanja makan.. Yummyy!!! 
Ni muka orang yang NAK TEMAN SAJORK!! Hahahahaha!!!
Muka orang  kepuasan yang dapat soping.. Beli! Beli! Beli!!
Dan inilah hasilnya orang yang nak TEMAN SAJORK tu.. Hamek kau!! Kiri Kanan tak cukup tangan hocay!! Hahahah!
Kita orang keluar dari KWC tu lebih kurang kul 6.15.. Haaaa!! Tu deh! berjalan sakan dalam KWC kan.. Lain kali leh wat GDO lagi yer hakak2 sekalian.. Pastikan duit anda berkepuk di dalam wallet memasing.. Kih kih kih! ok la.. nak cerita tu je.. Daaaaaa!!!


3 Orang Mengetuk KeyBoard:

Esah said... Best Blogger Tips

@MamaBetty wahahahahah!!!! *larrriiikkkk!!!

HimAwaRi said... Best Blogger Tips

Hoiiiii..amboi2 meriah membahan aku ekkkkk..... cis cis cis x guneeeeeeeeee!!!!!! hahahaha...

Esah said... Best Blogger Tips

@HimAwaRi la la la la la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...