Friday, October 25, 2013

Salam Jumaat!! =)

Assalamualaikum....

Ohhooooiiii!!! Mana ntah pergi semangat berkobar-kobau kau nak hapdet blog tiap2 hari cah??? Nampak nyer.. Semangat tu ko campak je la ke laut gamak nyer yer.. Koh Koh Koh.. Alaaaaa.. xde tiap2 hari seminggu sekali pun cukup la kan.. ataupun 2 minggu sekali.. ataupun sebulan sekali.. janji ade kan.. Ngeeeeee.. JANJI ADA.. :p

Takde apa yang menarik terjadi pun dalam minggu lepas dan minggu ni.. Cuma acara makan2 je la yang lebih pun.. Biasalah kan.. Kalo dah nama pun berkumpul ngan garu2 siblings niiii.. Makan je la keje nyer.. Makan.. Makan.. Makan.. Makan.. dan Makaannnnnn!! Hik Hik Hik.. :p

Ok.. hari selesa lepas telah berjanji setia dengan garu-garu sibllings untuk berkumpul makan2 kat Seoul Garden The Mines.. So hari itu punya acara makan2 bermula awal tau! Kul 6.30 ade yg dah terpacak di sana.. Takut habis lauk gamaknya... Ai kelewatan sedikit.. Balik umah dulu.. Bertukar pakaian... Ngeeeee.... Ni la acara makan2 yang tak sudah2 nyer.. Orang lain silih berganti.. Tapi meja kita org.. tak berganti2 orang.. Cuma terdapat pertambahan pinggan je kat meja tu.. Dari kul 6.30 sampai la tutup kedai tekau!!! Hazaaabbbbb!!! Sampai budak Seoul Garden tu remind kat meja kita org.... "Akak.. Untuk buffet pukul 9.45 kita tutup yer".. Baiklah dik... Ngeeee... ape lagi.. Aaaaaa.. tengok je la gambar yg di cilok kat FB my garu-garu siblings yer... Daaaaaaa... 

Achix kurung and latin kesayangan...
Abaikan tangan gemorks terbabit.. perhatikan udang2 yang bergelimpangan.. Hehehehe..
Jejaka idaman katanya... Hok hok hok
Achix kurung dan latin yang sangat sexciteddd!!! ooopppsss!!!!
Nom..Nom..Nom... Lepas satu pinggan bertukar ke satu pinggan lain.. 
Marilah makan.. makan.. makan.. dan MAKAN!

Masa ni tak cukup ahli lagi... :p

Achix kurung kesayangan hamba... :)

See the pinggan??? Hahahahaha!!! 
Ok la... nak kongsi tu je... Daaaaaaa... 


0 Orang Mengetuk KeyBoard:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...