Thursday, October 17, 2013

Sujud Syukur Tekau!!!

Assalamualaikum..

Tu dia!!! Tajuk post tak hengat.. Bukan ape.. Tetiba hari ni mak rasa macam nak buat sujud syukur tekau!! Awat??? Hari ini dalam sejarah hocay!!! Hooowwtttttt story sangat tau!!! Terus rasa nak tulis satu entry khas... Haiisshhhhh!! Nape sampai nak wat entry khas ni?? Khas untuk siapa?? Kenapa?? Mengapa?? Bagaimana?? Dimana??? Haaaaaa!!! Tu dia ko soklan!! Hahahahahaha!!! Gelak evil

Ekceli... Bukan la ape pun.. Tapi mak rasa nak sujud syukur kerana hari ini dalam sejarah hocay!!!!! Achixkurung  a.k.a Achix Potong Mawar menjawab call Cah sepantas kilat kau!!! Tu dia!! Rasa nak nangis mengalir air mata berdarah bila dia jawab sepantas kilat!! Alaaaaaa!! Pasal orang jawab sepantas kilat pun nak heboh??? Haaaaaa!!! Ade sejarah hocay disebalik rasa nak sujud syukur sebab Achixkurung jawab call sepantas kilat hocay!! Sebab.... Sebab apa tau.. Antara adik bradik lain mak lain pak Cah ni... Dia laaaaaa paling hazab kalo ko call tau!!! Semendang tak berjawab.. Bukan saje tak berjawab.. Return call pun dia akan bua tikut mood dia.. Atau dia akan terlupa untuk return cal!!Ape tah lagi SMS kan??? Hari ni ko antar SMS dek.. Minggu depan blom tentu dia jawab tau!!! Hahahahaha!!! Tu dia tahap ke hazabaaann Achix kurung ni... So.. Bila dia menjawab call Cah sepantas kilat hari ni.. Cah rasa sangat terharu sampai rasa nak sujud syukur ko... 

Aaaaaaaa!!! Matik la mak lepas ni di potong2.. di kerat2 oleh Achixkurung a.k.a Achixpotong... Achixkurung a.k.a Achixpotonggggg!!! Ai Lebiuuuuuuu!!! Muahahahahahaha!!! Larrrriiiikkkkkkkkk!!!! 

2 Orang Mengetuk KeyBoard:

HimAwaRi said... Best Blogger Tips

Cah bengong hahaha... tp aku sgt terharu dengan posting sepesial nie hahaha...

Esah said... Best Blogger Tips

@HimAwaRi hahahahaah!!! aku lagi terharu tau!! menjawab call sepantas kilat!! :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...