Wednesday, November 20, 2013

Rajin Sangat Ker??

Assalamualaikum...

Dah hampir sebulan x menghapdet blog kesayangan... Alaaaa.. Bukan apa.. Ni pun sebab tengah jaga kaunter.. Bosan tak tau nak buat apa gamaknya.. Teringat dah lama tak hapdet blog.. Hari tu janji nyer ape?? Eh! Ade janji ker? Macam xde jer.. Macam xde jer?? Ekekekekek.. Kira ok la tu kan.. sebulan sekali hapdet blog.. dari terperam jadi asam... Kan? Saje je nak ilangkan rasa bersalah... :p

Hari ni rasa terpanggil lak jari jemari gemok ni nak mengetok keyboard.. Gemok la sangat kan jari jemari ai tu.. Alaaaa... kalo jari ai gemox pun.. Ai x perlu la nak mengkuruskan badan buat plank beberapa saat pastu heboh satu dunia kan.. Ai xde la sampai nak bagi tau satu dunia ai on diet kira kalori berkilometriko kan.. Kalo dah kurus xde la ai nak heboh satu dunia cakap ai dah kurus berkilometriko!!!.. Tapi gambar lama juga yang dok di tepek.. Kalo ai da kurus.. mesti la ai tepek gambar terbaru ai selim meliiimmmm!!! Eh! Ke berangan jer yang ai dah kurus.. tapi hakikatnya masih membela lelemak???  Koh koh koh...

Ni sesi luahan perasaan ke apa ni?? Eh! Sukati mak la kan.. nak tulis ape.. luahan rasa, hati, pankreas, limpa ke apa kan?? Kalo tak suka jangan baca... Ngerti?? Dah!! ape yang ko merepek kan tetiba nak merempan ni cah oii... Cer bawak Isghtifar bebanyak... Tarik nafas dalam2... Hembus perlahan2... Ngeeeee... Ok2... Kembali ke realiti..

Ok2.. Xde apa yang menarik pun nak diceritakan.. Cuma jarang hapdet blog sebab kekangan masa ngan keje ofis dan study.. Akhirnya.. Da sampai ke semester akhir pembelajaran.. Ahaks!! Macam tak caya je kan?? Kejap je dah nak 5 tahun.. Gigih makcik tau nak menghabiskan study.. Rajin tak?? Rajiiinnnn sangat kan?? Cettt!! Ni pun hazabbbbb la sangat nak ngabeskan semester yang berbaki tak sampai 2 bulan je lagi... Thesis?? Aaaaaaa.... Macam nak nangis gamaknya membuat thesis ni dek non!! Kalo kelas dan exam.. mak gigih lagi.. Tapi.. Thesis ni membuatkan hidup jadi porak perandaaa.... Sadiissss hocay!! Rasa mcm nak give up pun ada.. Tapi mengenangkan tinggal skit je lagi.. Gagahkan la juga.. walaupun resultnya nanti ntah apae2... Wuwuwuwuwuw..

Ok.. tu je la rasa nak luahkan.. Saje je nak bagi blog ni berhapdet kan... Sesambil meluahkan rasa, hati, pankreas, limpa apa yang patut... Ngeeeee... Daaaaa... :p



0 Orang Mengetuk KeyBoard:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...