Wednesday, January 15, 2014

Page & Produk

Assalamualaikum..


Dah lama tak menghapdate blog kan.. Ok.. Kali ni wa xde janji2 kan nak hapdate blog.. Wa pernah cakap dulu.. Kalo wa rajin.. Ada masa.. Wa hapdate.. Ni kira wa ade masa la ni.. Sebab wa skrg tengah jaga kaunter.. dan wa terlupa bawa turun keje wa skali.. Ekekekeke.. Ala-ala ngelat ghetu.. :p.. Jadinyer.. wa rasa macam nak hapdate blog sebab tak ramai yang menjengah kaunter sekarang ni.. Wa freeeee... Yipppeeee!!! 

Dan yang paling best.. Wa rasa macam hidup wa da mula terurus balik.. Takde la kelam kabut macam dulu.. Kelas.. Assignment.. Kerja.. Life hari2.. Melambak nak kena uruskan.. Nak uruskan keje.. Nak uruskan assignment.. Nak uruskan diri sendiri ngan anak-anak2 berbulus lagi.. Owhhhhh!! Sangat2 letih! Kelam kabut wa rasa.. Takde life! Terutama Sabtu Ahad la.. Kesian kat mak wa.. Tetiap minggu la call tanya anaknyer bila nak balik kampung jengok mak.. Da kira cam anak derhaka pun yer.. Hahahah!! Die laaaaa.... Anak derhaka katanyer... Huk huk huk.. Masa untuk kawan2 pun wa rasa macam takde.. Yela.. Tak dapat nak pergi walimatulurus kengkawan.. Sepupu sepapat seme.. Ade yang menyindir.. Tapi.. wa buat pekak telinga.. Sekarang hidup dah kembali normal.. Alaaaa.. Kira normal la.. Takde hiruk pikuk sangat tetiap hari.. :p

Ok.. Wa nak promote page yang jual barang-barang keperluan harian, kesihatan dan kecantikan.. Barng Baby pun Ade!! Tapi lom hapdate lagi.. Ekekekeke.. Page wa sebenarnya.. Tapi wa x pernah nak promote kat sini.. Semendang terlupa.. Dan terbaru... Sebab wa da free.. Ade rakan yang ajak berniaga sekali.. Wa rasa dah sampai masa wa leh fokus ngan part time job wa.. InsyaALLAH.. Ade rezeki tak kemana yer tak?. Rajin2 la klik dan like yer.. Baca apa yang patut.. Ngeeee  :)

Ni URL page  kat FB.. Sila la klik ni yer.. ------------>  CHANTIQUES FOR ALL (CFA)

Kalo yang web page.. Klik sini ------>   CHANTIQUES FOR ALL (CFA)

Ok.. Sekarang ni ade promotion untuk produk baru.. BARU lagi kat pasaran.. Syarikat sedang cari STOKIS dan juga SUB-STOKIS.. Maklumat berkenaan Produk Terbaru tu seperti di bawah yer.. Sape yang rasa nak tambah pendapatan rumah tu boleh la fikir-fikir nak buat yer.. 





Peluang Berniaga Produk Kecantikan
100% Bahan SEMULAJADI

SCRUB Coconutties  Kini Di Buka! SPA Quality!

Buat Bisnes @ Terus Tertekan dengan Kos Hidup
Yang Meningkat Setiap Tahun?

Adakah anda adalah salah seorang yang mempunyai
masalah :

Sering sahaja TIADA duit di pertengahan bulan.
Kerja kuat tapi masih belum mencukupi
Mencari peluang pendapatan sampingan yang lumayan
Sedang mencari part time bisnes yang MASYUK

Dan paling menyedihkan TAK PERNAH beri
DUIT pada orang tua di kampung sejak kerja.

Kalau bagi pun sikit sangat. Dan kita pun tahu ianya
Tidak cukup.


Baiklah! Kami buka peluang ini kepada anda
Untuk bersama-sama berniaga secara HALAL & dengan
CARA yang BETUL.


Untuk pengetahuan anda, produk kami iaitu
SCRUB Coconutties  baru sahaja dilancarkan.


Kami Buka Peluang kepada anda untuk menjadi
Rakan niaga, kami buka peluang untuk anda pilih menjadi

1. Stokis (Terhad)- 1 Negeri 1 Stokis sahaja.
2. Sub-Stokis – Juga Terhad untuk Setiap Negeri



------------------------------------------
Apa Yang Menarik & Unik Tentang
SCRUB Coconutties  Berbanding Scrub Lain?
------------------------------------------



Ok, Mari Kami Cerita PELUANG ini satu per satu:


-------------------
1. Produk Unik
-------------------

Dalam bentuk Scub yang hamper kering.. Mudah digunakan.

---------------------------------
2. 100% Bahan SEMULAJADI
---------------------------------

Produk ini terdiri dari 100% bahan semulajadi.. TIADA bahan kimia. HOME MADE Scub.. SPA Quality.

----------------------------------------
3. Harga jual yang BERPATUTAN
----------------------------------------

Harga jual cuma RM 39

----------------------------------
4. Repeat order yang tinggi
----------------------------------

Kami sasarkan sekurang-kurangnya repeat order setiap bulan kerana pengguna amat berpuas hati dari PENGGUNAAN PERTMA!

----------------------------------
5. Produk yang BAGUS
----------------------------------

Produk ini penggunaannya seperti SCRUB.. Tetapi dengan penggunaan yang berterusan, kulit akan kelihatan CERAH..
Testimoni menyakan bahawa mereka tidak perlu mnggunakan losyen sehingga 12JAM! Kulit tertanya LEMBUT dan LEMBAB!!


Anda mungkin tertanya-tanya berapa keuntungan setiap PAKEJ kan?
Jika berminat sila ikut arahan di bawah ye.


-----
Jika anda berminat untuk menjadi RAKAN NIAGA samada pakej
STOKIS, atau SUB STOKIS boleh hubungi kami melaui 3 cara.


1) PM Kami di www.facebook.com/messages/CahCantek
2) SMS/ WHATSAPP "BIZ SCRUB" Ke 016 – 816 5300
3) Call terus 016 – 816 5300


Kami akan layan pertanyaaan anda sepantas mungkin insyaAllah.



P/s : Buat pengetahuan ini adalah produk syarikat  yang PERTAMA dan syarikat  akan keluarkan produk ke-2 dalam jangka masa terdekat
P/s/s : Syarikat buka keahlian RAKAN NIAGA kepada anda kerana syarikat yakin dengan KUALITI produk.

P/s/s : Contact segera untuk INFO LANJUT

Ok.. Tu je nak kongsi...  Kalo rajin.. Like la page FB tu yer.. Daaaaaa

Thursday, January 2, 2014

Selamat Tahun Baru!!

Assalamualaikum..

Rasanya belom terlambat nak wish Selamat Tahun Baru kat korang2 kan... Uwaarrggghhhhh!! Lama dan berkurunnyer tak hapdet blog!! Janji tinggal janji.. Acaner??? Keh Keh Keh.. Bukan apa.. Sangat2 sibuk dengan kehidupan sekarang.. Final year.. Final Semester.. Kerja.. Kehidupan seharian... Ye la.. ade orang ingat wa duk goyang kaki je.. Makan.. Tido.. Tengok TV.. Keje kat ofis pun durang ingat wa duk lepak senang lenang... Tu je keje wa katanya... Eh! nape tetiba guna kata ganti nama WA ni? Errr.. azam tahun baru.. panggil Cah macam comel jer.. sila muntah ijo..Panggil saya.. macam skema je.. Nak guna wa boley? Eh! Sukati wa la kan.. Blog wa.. Bukan blog lu.. Hahahahah!!! Ape yang ko merepekkan pepagi ni Cah oiii!! Pepagi lagi ko dah agak meroyan??Apekah???  Aaaaaaa... Sila abaikan..

Ala.. Ape2 kata ganti diri nama pun takpe kan.. asalkan rasa selesa nak bermadah, puitis, pujangga ape kejadah seme lah masa tu.. Huhuhuhuh... Bila masuk tahun baru je memasing dok sebok tanya.. apa azam wa tahun baru ni.. Apa azam.. apa azam.. apa azam.. Zam..Zam... Alaaa ka zaaammmm.... Haaaaa... Adeh! Wa rasa macam tak BERazam lak tahun ni.. Boley?? Cuma wa minta untuk tahun baru ini.. Kehidupan wa akan lebih baik, aman, terurus dari tahun lepas.. Sebab wa rasa tahun lepas macam wa tak terurus sangat2.... Rasa macam orang giler pun ade kenkadang.. Hahahahah!! Adeh!

Ape je yang wa achieved tahun lepas?? Aaaaaaa... Tak banyak kot.. Malas nak citer tahun lepas nyer citer.. Sebab dah masuk tahun baru.. So.. Sila la pandang ke depan.. Wa malas nak tengok ke belakang balik.. TAPI.. Ade masa PERLU gak mengenang atau pandang apa yang pernah berlaku pada masa lepas.. Sebab ia boleh dijadikan tauladan atau sempadan.. KADANG2 ia PERLU.. =)

Wa rasa cukup la wa membebel takat ni.. Nanti2.. kalo wa rasa wa ade idea nak menulis.. wa tulis.. Kalo tak.. wa biarkanlah blog wa ni bersawang mawang tunggu tok pawang datang.. Ekekekeke.. Wa malas nak janji2 wa rajin nak menghapdet.. Nanti.. Janji tinggal janji.. Koh Koh Koh.. Ok la.. wa cau dulu... Adios!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...