Thursday, September 25, 2014

Hello.. :)

Assalamualaikum..

Hello!!.. Aik.. awat hello.. hello ni,... Heheheh.. Dah beberapa hari ni dok berulang.. So leh la dengar radio lama skit waktu pergi ngan balik keje... Selalunya.. tak sampai beberapa minit drive.. da sampai ofis.. x pun daaa sampai umah.. acaner nak fefeling dengar radio kan? so masa dalam kereta beberapa hari ni dok la dengar radio... So macam tersuka lak ngan satu lagu ni.. Nyanyian altimet feat The Trisno Trio.. Tajuknya hello.. Haaaa... tak tau la camne lak leh terlayan lagu ni.. tapi ok la.. so rasa macam nak kongsi.. sebab biasa dengar melodi lagu ni dalam iklan dnars... tapi bila dengar full dalam radio.. macam tersuka lak.. ok la.. jom dengar and nyanyi yer.. :p



Hello, siapakah gerangan
Ku ingin berkenalan
Jikalau tak keberatan
Hello, tak ingin ku bercumbu
Hanya mahu tahu namamu
Hello, hello

Hello, cantik rupamu
Kau bukan jenis yang ku nampak selalu
Aku tak kenal gaya
Biasa pandai seloka kini tak berkata

Kau lihat seperti wanita berjaya
Punya akidah punyai kerjaya
Punya ijazah punya segalanya
Ni kan perwatakan yang selamba

Dan aku sangat senang melihat kamu
Tapi masih punya rasa ragu
Sudah berpunya atau masih satu
Lalu

Hello, siapakah gerangan
Ku ingin berkenalan
Jikalau tak keberatan
Hello, tak ingin ku bercumbu
Hanya mahu tahu namamu
Hello, hello

Mereka kata guna akal
Dia budak nakal
Dia ahli muzik, duit tak halal
Punya ramai teman, sering keluar malam
Kau dara kena pandai pilih kawan

Mereka kurang faham, aku usahawan
Tak tahu berapa di dalam simpanan
Mereka kata dia berkereta lama
Tak tahu aku tanggung semua bil mama

Tak apa pertama aku anak lelaki
Kedua ku dikala lima kali sehari
Ini bermakna kau tempat ketiga
Kalau tak suka kita tutup cerita

Hello, siapakah gerangan
Ku ingin berkenalan
Jikalau tak keberatan
Hello, tak ingin ku bercumbu
Hanya mahu tahu namamu
Hello, hello

Percaya aku mencari teman selamanya
Percaya aku berani kongsi segalanya
Segala portfolio dan hartanah
Akaun bersama saham amanah

Anak kita dididik cara yang sama
Dilimpah cinta maha kuasa
Jika kau punya cita yang sama
Tumpang tanya siapa nama
Hello

Mata bertentang mata
Sebelum lidah kita berkata
Siapa namamu
Ku ingin tahu
Hello, salam ku dari jauh

[*] Hello, siapakah gerangan
Ku ingin berkenalan
Jikalau tak keberatan
Hello, tak ingin ku bercumbu
Hanya mahu tahu namamu
Hello, hello
Repeat [*]

So I'm trying to talk to this girl and
This girl says she old school
I say I'm old school too
I got all the Run-D.M.C. albums,
Biz Markie, Kool-Moe-Dee, Kool-G-Rap, Force MD
She said she's not old school like that
She's old school like she don't talk to guys she don't know
I say if you want to take back to the old school
I go talk to your father
And get to see you with a chaperone of his choosing present
And if it hits us both right
We can get married
Tell your father to chill, don't look at it as losing a daughter
But as gaining a son
I got this
I can be Michael, you can be Appolonia
For real, for real
Tell your father I got hit by the THUNDERBOLT!

Tuesday, September 23, 2014

Ehemmmm!!! KPI tak tercapai... :p

Assalamualaikum...

Krik..krik..krik... Aaaaaaa.... Nampaknya tak tercapai KPI untuk menghapdate dengan lebih kerap.. walaupun sebulan sekali.. Aik? Hapdate blog pun kena ade KPI ker? lalalalalala... Bz deknon gamaknyer hakak ko ni sekarang... Errrrr... Bz ker? Yer.. yer..yer.. Bz deknon.. Sila la percaya.. 3 bulan x berhapdate.. Alaaaaaa... bukan ade orang rindu kat Ai pun kan.. kan..kan.. :p

Sebenarnya banyak je nak tulis.. Banyak sangatttt! tapi kan.. tapi kan.. kan.. kan.. Bila buka je blogger.. Aaaaaa... Rasa macam tetiba lost.. apekan itu? Maka nyer.. teruslah tutup balik blogger dan sambung buat keje.. Krik..Krik..Krik.. Bukan blog je.. Kat FB, Wechat, Twitter, Insta pun da jarang sangat hapdate.. Kenapakan boleh jadi macam tu? Sebab kekangan masa.. Dan juga masalah huruf M yang sangat besar di samping ke bizian ngan tugas lain.. Haaaaa... Camtu kekdahnya... :p

Ini pun hapdet sbb dah dapat hint dr someone.. blog bersawang katanya... lalalalalal.. ok la.. kot rajin nnrajin laaaaaaa... 
Daaaaaa!!! t cah hapdate lagi yer.. kot


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...