Tuesday, September 23, 2014

Ehemmmm!!! KPI tak tercapai... :p

Assalamualaikum...

Krik..krik..krik... Aaaaaaa.... Nampaknya tak tercapai KPI untuk menghapdate dengan lebih kerap.. walaupun sebulan sekali.. Aik? Hapdate blog pun kena ade KPI ker? lalalalalala... Bz deknon gamaknyer hakak ko ni sekarang... Errrrr... Bz ker? Yer.. yer..yer.. Bz deknon.. Sila la percaya.. 3 bulan x berhapdate.. Alaaaaaa... bukan ade orang rindu kat Ai pun kan.. kan..kan.. :p

Sebenarnya banyak je nak tulis.. Banyak sangatttt! tapi kan.. tapi kan.. kan.. kan.. Bila buka je blogger.. Aaaaaa... Rasa macam tetiba lost.. apekan itu? Maka nyer.. teruslah tutup balik blogger dan sambung buat keje.. Krik..Krik..Krik.. Bukan blog je.. Kat FB, Wechat, Twitter, Insta pun da jarang sangat hapdate.. Kenapakan boleh jadi macam tu? Sebab kekangan masa.. Dan juga masalah huruf M yang sangat besar di samping ke bizian ngan tugas lain.. Haaaaa... Camtu kekdahnya... :p

Ini pun hapdet sbb dah dapat hint dr someone.. blog bersawang katanya... lalalalalal.. ok la.. kot rajin nnrajin laaaaaaa... 
Daaaaaa!!! t cah hapdate lagi yer.. kot


0 Orang Mengetuk KeyBoard:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...