Monday, May 18, 2015

Masa Senggang..

Assalamualaikum...

Eh! Tetiba ada masa senggang lak pagi ni ek.. Selalu payah nak ade masa senggang hari isnin ni.. Selalunya pagi isnin ni la rasa macam tak cukup tangan.. Cam lipas kudung tengok things to do bagai dan siapkan apa yang patut.. Tapi hari ni senggang nau masa?? Hahahahah!! Best! Best!! Aaaaaaa! Ape? tak tau ape tu masa senggang.. Alaaa... Masa terluang... Tak bz.. Macam selalu.. Lalalalala!! Suka!! Bukan apa.. Hari jumaat lepas berjaya siapkan kesemua keje yang diminta.. So hari ni ada la masa terluang skit.. Lagi pun hari ni keje separuh hari je.. Da minta half day ngan bos.. Ada urusan yang perlu diselesaikan sebelah petang nanti.. Bos bagi green light.. maka... cah pun hip hip horay!

Pagi ni xde byk yang nak dibuat.. Just tgk balik mana2 keje yg mungkin tertunggak/terselit/tak perasan kan.. Sebab minggu depan bz.. Bz ngan acara tandatangan S&P bagi pemilik umah PALMA PPA1M.. Haaaaa!! yang umah PALMA je tau yang baru siap 70%. Yang lain2 tak siap lagi.. so.. yang lain2 tu.. Tunggu la dulu yer... Kot dapat surat nnt.. Kiranya dah sampai la turn awak tu... Kalo tak dapat lgi tu.. tunggu la dulu.. Boleh la urus dan susun semula slip gaji tu.. Nanti xde la masalah bila nak buat pinjaman perumahan kan.. Ade masa lagi tu.. Hihihihih... :)

Hari ni pun.. Opis sunyi je.. Krik.. Krik.. Krikk.. Bos kecik ke kuching.. Bos besar pi meeting.. Yang lain2 bz ngan keje memasing.. Ade yang gi site ngan bos lagi besau... So.. Ai berileks2 la pagi ni.. Sambil menunggu tgh hr nak keluar ke Shah Alam untuk menguruskan hal kat sana.. Eh! Eh! Shah Alam??? Hihihihi... Teeeetttt!!! Sesuatu sangaaatttt! Hahahaha! Ok.. Sila abaikan.. :p

Lagi 2 minggu... sunyi la lagi opis ni... Ye la.. cuti skolah kan... Makanya ramai la bos2 dan opismate yg bakal bercuti.. masing2 da book calender nk cuti dah tu.. Cah?? Aaaaaa... lom sampai masa lagi nak cuti2 time skolah ni.. Tapi ada masa kena gak cuti time skolah ni.. Sebab mak sedara.. anak sedara ramai yg jd cikgu ngan masih bersekolah.. Kadang2.. buat aktiviti bercuti pun time cuti skolah la.. maka ai pun TERpaksa la bercuti gak.. Tapi bulan 6 ni takk.. Hujung tahun.. Mungkin.. :p

Sebenarnya rindu ngan adik bradik gegaru.. Lama dah tak kuar sama2 ngan durang.. masing2 pun update kat whatsapp je.. Masing2 pun bz ngan keje memasing.. Cah pun xleh nak lasak2 sangat since masalah kesihatan yang on off skrg ni.. Tak larat badan.. Tapi gagahkan juga.. Ke sini.. ke sana.. uruskan macam2 hal.. Maka.. tak perlu mengeluh.. hadapkan saje... Heheheheh... 

Eh! macam dah panjang lak membebel ni.. Hahahahah!!! Ok la.. Nanti ada masa ai membebel lagi yer.. Jumpa kat Shah Alam tengahhari nanti ek.. Eh! Tetiba.. Daaaaaaa :p

4 Orang Mengetuk KeyBoard:

MamaBetty said... Best Blogger Tips

aku pon rindu ko cah...nanti ngedate ek...bila aku dah jejak kl la..ni ok dalam utan lagi nih

Esah said... Best Blogger Tips

@MamaBettybaaaeeekkkkk!! Dr. Waterbaby!

Dewi Aja said... Best Blogger Tips

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Dewi Aja said... Best Blogger Tips

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...