Tuesday, October 4, 2016

Lama menyepi

Assalamualaikum..

Lama menyepi kan? Dah berkali-kali bersawang dah blog ni.. apa yg nak dituliskan pun xtau.. Tapi insyaAllah.. akan cuba kembali aktif menulis.. Cuba untuk curi2 masa nk menulis.. Kot la TERcuri masa kan.. leh la menulis.. Kot tak TERcuri masa tu.. bersawang la blk blog ni.. Ekekekek.. Tenggelam timbul.. tenggelam timbul ko cah.. Kemain lagi.. Propa lebih ni... :P

Saja je menulis ni.. Nak bagi nyawa2 ikan kat blog ni.,. Mana tau kot2 lepas ni timbul balik kerajinan nak menulis kan.. Bernyawa la balik nnt kan.. Tulis apa pun xtau lagi  nok.. Asyik tulis.. padam.. tulis.. padam.. tulis.. padam.. itu je la yg ko pandai cah.. 

Ok la.. nnt sambung lg yer.. Daaaaa

3 Orang Mengetuk KeyBoard:

Juls Julie80 said... Best Blogger Tips

kene set 1 bulan 1 entry ni cahh..hahaha

Esah said... Best Blogger Tips

@Juls Julie80hahahahah!!1 mun rajin.. mun malas.. bersawang jugekkkk.. ekekekek

Dewi Aja said... Best Blogger Tips

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...